Frifot er frihet - reis vekk fra det vanlige
Utgitte ebøker Kommende utgivelse

Kjøp eboken i din favorittbokhandel
på nett!

Bussrutekart 
Gran Canaria Sør

Gran Canaria besøkes av rundt 350 000 norske turister årlig, og er den mest populære destinasjonen for sol og varme om vinteren for nordmenn.

 

Bussrutenettet sør på Gran Canaria er godt utbygd, men bussrutekart og god informasjon mangler på busselskapets nettsted. Dette har Frifot Forlag gjort noe med.

 

Denne utgivelse inneholder detaljerte kart som viser alle bussruter og holdeplasser langs sørkysten der de fleste turister oppholder seg, på strekningen mellom Bahia Feliz og Puerto de Mogán. Dette omfatter også detaljkart for Playa del Inglés/Maspalomas/Meloneras området. På disse kart vises også gatenavn for alle større gater. Full oversikt over alle bussruter i sør, med alle viktige holdeplasser og reisetid er også inkludert.

 

Boken finnes også i papirutgave. Se siden for bøker, eller gå til bestillingssiden hvis du ønsker å kjøpe denne.

Planlagt utgitt
i mai

Toscana
Vandringer rundt Carmignano

Finn din fredelige plett i Toscanas vakre tidløse landskap. Opplev områdets unike kultur, vin og mattradisjoner vekk fra de hektiske turiststedene. Utforsk sjarmerende avkroker som er ukjente for det fleste bare et fåtall kilometer fra Firenze.

 

Boken tar deg med på oppdagelsesferd til hemmelige steder og flotte opplevelser i Carmignano kommune, i åsene vest for Firenze. De fleste turister som haster avgårde mellom Pisa, Lucca og Firenze finner aldri veien hit. Siden to av forfatterne er fra Carmignano kan du utforske området med ekte innsideinformasjon i  lommen.

 

Bokens fokus er tolv korte og lengre vandringer, og de muligheter disse gir av opplevelser. Ingen turer er lange eller tøffe, de lengste rundt 4 timer i varighet. Noen kan også gjennomføres med barn, eller på sykkel.

 

Boken finnes allerede i papirutgave.
Se siden for bøker, eller gå til bestillingssiden hvis du ønsker å kjøpe denne.